Gids voor het oplossen van problemen bij het openen van e-mail bij verbinding met Norton VPN

 Norton Secure VPN is een geweldige applicatie waarmee u op internet kunt surfen zonder te worden gevolgd. U kunt enorm profiteren van de Norton VPN-beveiliging, maar soms kan het gebruik ervan problematisch zijn en uw ervaring met een applicatie belemmeren. Elk platform of elke app heeft zijn eigen set regels, sommige van deze regels verbieden het gebruik van VPN om een ​​veilig platform te creëren, zodat u problemen kunt tegenkomen bij het gebruik van Norton Secure VPN op dergelijke platforms.

Als u een app voor het uitwisselen van e-mail op uw Windows-computer gebruikt waar u problemen heeft ondervonden, zoals vertraging in e-mails, kan uw Norton Secure VPN de schuld krijgen. Sommige van het e-mailuitwisselingsplatform blokkeren VPN-services, zodat ze het IP-adres kunnen volgen en beveiligingsinformatie voor de gebruikers kunnen bieden. Wanneer Norton Secure VPN het beveiligingsprotocol van e-mailplatforms begint te verstoren, kan er een botsing ontstaan ​​en hebt u mogelijk geen toegang tot uw e-mailaccount. In dergelijke gevallen kunt u de e-mailtoepassing toevoegen om de lijst uit te sluiten en de problemen bij het openen van e-mail op te lossen.

Volg de onderstaande stappen in dit artikel van Norton Klantenservice Nederland en los het probleem op dat wordt veroorzaakt bij het openen van e-mails wanneer u bent verbonden met Norton Secure VPN.

Stappen om het probleem op te lossen bij het openen van e-mail bij verbinding met Norton VPN

1. Dubbelklik op Norton Secure VPN in het Windows-scherm en start het.

2. Wanneer de Norton Secure VPN-toepassing wordt geopend, klikt u op het pictogram INSTELLINGEN boven aan het scherm.

3. Kies de optie SPLIT TUNNEL in het vervolgkeuzemenu dat op het scherm verschijnt.

4. Wanneer de Split Tunnel-pagina wordt geopend, gaat u naar de aanwezige schuifregelaar en klikt u erop om deze naar de AAN-positie te verplaatsen.

5. Zodra de Split Tunnel-functie is ingeschakeld, klikt u op de knop EEN TOEPASSING TOEVOEGEN.

6. Het venster Nog een toepassing toevoegen wordt geopend. Selecteer hier de e-mailtoepassing.

7. Klik op de optie OPENEN om de e-mailapp uit te sluiten van Norton Secure VPN-verkeer.

8. Klik nu op de knop VPN INSCHAKELEN om Norton Secure VPN voor andere apps in te schakelen.

Voor meer vragen kunt u nu bellen met ons Norton Klantenservice Nummer. Wij bieden u de meest efficiënte service en lossen uw problemen in een mum van tijd op. U kunt snel een praatje maken met onze Norton-ondersteuningsmedewerkers of met ons praten door ons Norton-nummer te bellen voor een snelle oplossing.

Comments

Popular posts from this blog

Norton-tips: problemen oplossen Norton reageert niet goed!

GIDS VOOR HET VERWIJDEREN VAN NORTON ANTIVIRUS

Norton Support 24 * 7: altijd de beste oplossingen bieden!