Wat moet u doen als u wordt gevraagd uw Norton-abonnement te verlengen?

 Norton is een van de veiligste antivirussoftware die eersteklas bescherming biedt voor uw Windows- of Mac-computer en voor Android- en iOS-mobiele telefoons. Lees dit artikel van Norton Klantenservice nederland als u een Norton-abonnee bent die het Norton-product al jaren gebruikt, maar problemen ondervindt na het onlangs vernieuwen van het Norton-product.

Als u het bericht 'Norton vernieuwen' op uw Norton-product ziet, volgt u de onderstaande stappen om uw Norton-abonnement te verlengen of gebruikt u de onderstaande stappen voor probleemoplossing als u het product heeft verlengd maar nog steeds het bericht 'Norton vernieuwen' ziet.

STAPPEN DIE U MOET DOEN ALS U WORDT VERMELD OM UW NORTON-ABONNEMENT TE VERLENGEN

Norton verlengen:

1. Open uw favoriete webbrowser op uw computer en ga naar www.norton.com.

2. Klik bovenaan op de optie MIJN ACCOUNT, klik vervolgens op AANMELDEN en voer de aanmeldingsgegevens voor Norton in.

3. Ga nu naar de sectie MIJN ABONNEMENTEN door op de optie op het scherm te klikken en vervolgens op de knop VERNIEUWEN en ga verder naar het betalingsscherm.

4. Kies je betaalmethode, of voeg een nieuwe betaalmethode toe en klik vervolgens op NU BETALEN en verleng je abonnement.

5. Opmerking: Nadat u de upgrade naar de nieuwe Norton-service heeft uitgevoerd, moet u het bestaande Norton-product verwijderen en vervolgens het nieuwe installeren.


Als u het Norton-product onlangs heeft verlengd maar nog steeds het bericht Norton vernieuwen ziet:

1. Controleer of u de juiste activeringscode voor de Norton-software heeft ingevoerd, of toets de activeringscode opnieuw in.

2. Het product is pas succesvol geactiveerd als u de onderstaande abonnementsgegevens op het activeringsscherm ziet.

3. Controleer of uw Norton-software is bijgewerkt naar de nieuwste versie of werk deze onmiddellijk bij.

4. U kunt ook de Norton-software verwijderen met het verwijderingshulpprogramma en vervolgens de bijgewerkte Norton-versie vanaf de Norton-website installeren.

5. Als u het account gebruikt om het Norton-product te activeren, zorg er dan voor dat u het juiste account aan de software heeft toegevoegd.


Als het probleem zich op de een of andere manier blijft voordoen en u ziet nog steeds het bericht Norton vernieuwen op uw Norton-software, neem dan contact op met Norton Klantenservice-telefoonnummer voor onmiddellijke hulp. Wij zijn een team van hoogopgeleide en ervaren agenten die uw problemen geduldig behandelen en u onmiddellijk de meest effectieve oplossingen bieden.

Comments

Popular posts from this blog

Norton-tips: problemen oplossen Norton reageert niet goed!

GIDS VOOR HET VERWIJDEREN VAN NORTON ANTIVIRUS

Norton Support 24 * 7: altijd de beste oplossingen bieden!