Norton 24 * 7-services: hoe u kunt helpen bij het overdragen van een Norton-abonnement!

 Een antivirusbescherming zoals Norton is zeer essentieel om uw systeem tegen virusaanvallen te beschermen. Als u een nieuwe pc heeft meegenomen, moet u het antivirusabonnement van uw vorige computer naar de nieuwe overzetten om alle gegevens op uw bureaublad te beschermen. Neem daarom voor hulp bij het overzetten van het Norton-abonnement contact op met de klantenservice van Norton, zodat het team u kan helpen met de juiste begeleiding. De gecertificeerde technici hebben de nodige vaardigheden en kennis om de betreffende problemen op te lossen.

Norton Helpdesk Nederland is gespecialiseerd in het behandelen of aanbieden van informatie over Norton-gerelateerde producten. De vragen van de klant krijgen de juiste aandacht en prioriteit. Dit is voornamelijk om een ​​ononderbroken klantenondersteuning te garanderen en de technische agenten werken 24 uur per dag, 7 dagen per week. Klanttevredenheid is het belangrijkste motto en de techneuten gebruiken geavanceerde tools en technieken voor probleemoplossing om dat te bereiken.

Bekijk de onderstaande stappen om uw Norton-abonnement over te zetten naar een andere computer:

Hieronder staan ​​enkele stappen die u moet uitvoeren om uw Norton-abonnement over te zetten naar een andere pc:

• Log in op uw Norton-account door uw e-mailreferenties in te voeren die u hebt gemaakt tijdens het activeren van uw product.

• Als u de Norton-antivirus naar een andere pc wilt overbrengen, verwijdert u het abonnement van uw vorige pc. Ga hiervoor naar het servicegedeelte en klik op het "Norton-product".

• Ga vervolgens naar het gedeelte Beheer mijn installaties en kies de verwijderoptie die vlak voor de naam van uw oude pc staat.

• Klik op het nieuwe systeem op de knop downloaden en akkoord gaan om een ​​bestand van 200 MB te downloaden.

• Na het starten van de installatiewizard door te dubbelklikken op het gedownloade bestand, kiest u akkoord en installeert u de antivirussoftware op de nieuwe pc.

Voor verdere updates of info, Bellen Norton nummer. De focus is niet om onmiddellijke oplossingen te bieden, maar ook om ervoor te zorgen dat gebruikers niet opnieuw met dezelfde moeilijkheden te maken krijgen. De aangeboden oplossingen zijn effectief, robuust en 100 procent bevredigend van aard.

Comments

Popular posts from this blog

Norton-tips: problemen oplossen Norton reageert niet goed!

GIDS VOOR HET VERWIJDEREN VAN NORTON ANTIVIRUS

Norton Support 24 * 7: altijd de beste oplossingen bieden!