Norton 24 * 7 Help: verhelpen dat Norton-abonnement niet kan worden overgedragen!

 Norton is belangrijke antivirussoftware die helpt uw ​​pc te beschermen tegen verschillende malwareaanvallen. Aangezien het lidmaatschap van Norton wordt geleverd met een beperkt aantal licenties om uw verschillende apparaten te beschermen. De gebruikers ondervinden vaak problemen bij het overzetten van hun Norton-abonnement van een ongebruikt apparaat om installatie op een ander apparaat mogelijk te maken. Om u te helpen het probleem op te lossen, kunt u professionele begeleiding krijgen met behulp van de klantenservice van Norton. De technici hebben de relevante vaardigheden, knowhow en expertise om het probleem in de kortst mogelijke tijd op te lossen.

Met Norton Helpdesk Nederland is het mogelijk om effectieve oplossingen te krijgen die langdurig, robuust en 100 procent bevredigend zijn. U kunt het team bereiken via bellen, online chatten en e-mailservices. Bellen naar het gratis hulplijnnummer is de meest haalbare optie als u direct antwoord nodig heeft zonder het gedoe van lange geautomatiseerde oproepen. Hiervoor werken de experts 24 * 7 en blijven actief.

Enkele stappen om u te helpen uw Norton-abonnement van het ene apparaat naar het andere over te zetten

Om te beginnen moet u de licenties vinden die bij uw abonnement zijn overgebleven. De volgende stappen zijn handig als u licenties over heeft met uw abonnement en Norton op een ander apparaat wilt installeren:

• Log eerst in op uw account.

• Klik vervolgens op installeren op een ander apparaat.

• Om een ​​e-mail met een downloadlink te ontvangen, typt u een e-mailadres dat toegankelijk is vanaf uw apparaat.

• Klik op tekst om een ​​bericht met een downloadlink te krijgen.

Als u meer hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Norton Klantenservice telefoonnummer. De technici zijn behoorlijk efficiënt om de nodige assistentie in de kortst mogelijke tijd te krijgen. Ze proberen niet alleen het betreffende probleem op te lossen, maar zorgen er ook voor dat gebruikers niet opnieuw met een vergelijkbare situatie te maken krijgen. Ongeacht het medium dat is geselecteerd om hen te bereiken, uw vragen zullen altijd op een snelle en respectvolle manier worden behandeld. Omdat ze prioriteit geven aan de vragen van elke klant, bieden ze stapsgewijze instructies in een zeer eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen taal en staan ​​ze daarom bekend als de beste serviceprovider.

Originele bron:- Norton 24 * 7 Help: verhelpen dat Norton-abonnement niet kan worden overgedragen!

Comments

Popular posts from this blog

Norton-tips: problemen oplossen Norton reageert niet goed!

GIDS VOOR HET VERWIJDEREN VAN NORTON ANTIVIRUS

Norton Support 24 * 7: altijd de beste oplossingen bieden!