HOE DE NORTON ANTIVIRUS-SOFTWARE SNEL UIT LAPTOP UIT TE SCHAKELEN?

 Norton is een uitstekende antivirussoftware die is ontworpen om personal computers en laptops te beschermen tegen virusinfecties, malware, spyware en andere uiterst gecompliceerde en nieuwe virussen op internet door het gebruik van tools, functies en beveiligingsmaatregelen die in deze Norton antivirussoftware en -programma. Er zijn meerdere voordelen voor deze soepele werking en eersteklas Norton-antivirus, waardoor het een van de meest gebruikte en gekochte antivirussoftware ter wereld is, maar soms kan dit efficiënte werkprogramma bepaalde problemen veroorzaken terwijl gebruikers bepaalde programma’s proberen te installeren. In dat geval is het de beste manier om deze Norton-antivirussoftware uit te schakelen tijdens de installatie van dat nieuwe programma.

Norton Klantenservice nederland heeft dit korte artikel voor u als u uw Norton Antivirus snel wilt uitschakelen.

STAPPEN OM DE NORTON ANTIVIRUS-SOFTWARE SNEL UIT LAPTOP UIT TE SCHAKELEN

1. Open uw laptop door deze aan te zetten, zodra u op de startpagina bent, gaat u met de muis over de verzameling pictogrammen in de rechterbenedenhoek van het Windows-bureaublad.

2. Zoek in dit systeemvak naar het Norton-pictogram. Als u het Norton-pictogram niet in het balkmenu ziet, klikt u op de kleine pijl in het systeemvak.

3. Hiermee worden alle toepassingen weergegeven die momenteel op uw laptop worden uitgevoerd. Beweeg de muis over naar Norton vanuit deze opties.

4. Klik met de rechtermuisknop op het Norton-pictogram. Hierdoor wordt een klein menu met opties in de Norton-balk geopend.

5. Selecteer uit deze opties de optie ANTIVIRUS AUTOMATISCH BESCHERMEN UIT te schakelen door erop te klikken om het actieve deel van de Norton-antivirus uit te schakelen. Als u dit uitschakelt, wordt de actieve virusbescherming onmiddellijk uitgeschakeld.

6. U wordt nu gevraagd om de duur van het uitschakelen van de antivirusbescherming te selecteren, selecteer de gewenste hoeveelheid tijd. Als u UNTIL SYSTEM RESTART kiest, wordt het anitivirus geactiveerd zodra u uw computer opnieuw opstart.

7. U kunt ook PERMANENT kiezen om de bescherming permanent uit te schakelen.

8. Het is af te raden om het internet aan te zetten en op internet te surfen zonder actieve antivirusbescherming, omdat u op elk moment door deze malware kunt worden aangevallen.

9. Als u klaar bent met het uitvoeren van de taak die u wilt uitvoeren, schakelt u de antivirusbescherming weer in door met de rechtermuisknop op het norton-pictogram te klikken en ANTIVIRUS AUTOBESCHERMING INSCHAKELEN te selecteren.

Als u nog vragen heeft of onmiddellijke hulp zoekt met betrekking tot uw Norton-software, bel ons dan op ons Norton Klantenservice Nummer en geniet van de uitstekende klantenservice die wordt geboden door onze eersteklas experts en technici.

Originele bron:- HOE DE NORTON ANTIVIRUS-SOFTWARE SNEL UIT LAPTOP UIT TE SCHAKELEN?

Comments

Popular posts from this blog

Norton-tips: problemen oplossen Norton reageert niet goed!

GIDS VOOR HET VERWIJDEREN VAN NORTON ANTIVIRUS

Norton Support 24 * 7: altijd de beste oplossingen bieden!