Manieren om het Opstarten van Norton antivirus te Stoppen

Norton is een van de oudste antivirussoftware voor realtime bescherming. Het heeft het vertrouwen van miljoenen over de hele wereld verdiend vanwege de fantastische functies en gebruikersinterface. Het fungeert als een sterke firewall om uw pc te beschermen tegen verschillende online cyberdreigingen. Programma's die samen met het opstartproces van Windows beginnen te werken, worden beschouwd als opstartprogramma's. Sommige van deze programma's kunnen zich in het computersysteem bevinden, zoals messenger-service, downloadmanagers en mediaprogramma's.

Hier, met de technische ondersteuning van Norton Klantenservice Nederland, zullen we inzicht geven in hoe u de opstartprogramma's kunt uitschakelen om ervoor te zorgen dat u een betere bescherming van het systeem krijgt, zoals beschreven in de volgende stappen:

• Klik op het Windows-bureaublad en houd de Windows-toets ingedrukt of ga naar het startmenu en tik op Uitvoeren.

• Typ handmatig Msconfig min aanhalingstekens en tik op Enter.

• Mogelijk moet u ook beheerdersrechten krijgen. Tik op ja en voer het beheerderswachtwoord in.

• Tik in het nieuwe venster op het opstarttabblad. Ga verder door de naam van het Norton-antivirus te verwijderen.

• Tik op ok en start de computer opnieuw op.

• Ga verder door de computer opnieuw op te starten in een veilige modus. Hiervoor tikt u onder het startmenu op opdracht uitvoeren in de zoekbalk.

• Verder kunt u het opstarten van Norton-antivirus stoppen via het MSConfig-venster.

• U kunt de antivirus zelfs stoppen met behulp van Norton zelf. Nadat u het optiemenu van het Norton-antivirusprogramma heeft bezocht. Selecteer in de weergegeven lijst het Norton-antivirusprogramma.

• Breng ten slotte de computer in de normale modus. Dit is een keer; u hebt het opstarten van Norton uitgeschakeld.

Voor verdere assistentie kunt u contact opnemen met de helpdesk van de klantenservice van Norton. Afhankelijk van uw gemak, kunt u elk communicatiemedium kiezen, zoals livechat, oproepen of e-maildiensten. U kunt er zeker van zijn dat u resultaatgerichte oplossingen krijgt, ongeacht het gekozen medium. Het heeft een gecertificeerd team van experts met veel IT-kennis. Het technische ondersteuningsteam is ervaren en heeft veel ervaring met het oplossen van de Norton-problemen. De experts zijn altijd bereid om de beste oplossingen te leveren aan hun gewaardeerde klanten.

Comments

Popular posts from this blog

Norton-tips: problemen oplossen Norton reageert niet goed!

GIDS VOOR HET VERWIJDEREN VAN NORTON ANTIVIRUS

Norton Support 24 * 7: altijd de beste oplossingen bieden!